Οι πελάτες μας είναι ένθερμοι υποστηρικτές μας

Νίκος Τ.

O Νίκος είναι απόφοιτος ΑΕΙ οικονομικών σπουδών. Εργαζόταν στο λογιστήριο μεγάλης εταιρείας μέχρι την οικονομική κρίση του 2009 οπότε η εταιρεία έκανε περικοπές και έχασε την εργασία του. Ο Νίκος έψαχνε εργασία για ένα περίπου χρόνο σε περιοχή της Βορείου Ελλάδος όπου η ανεργία είναι και μεγαλύτερη. Απογοητεύτηκε από τις τότε συνθήκες στην αγορά εργασίας η οποία ήταν και είναι σε διάλυση καθώς όλες οι μεγάλες εταιρείες όχι μόνο είχαν σταματήσει να προσλαμβάνουν εξαιτίας της κρίσης αλλά απέλυαν όλο και περισσότερο προσωπικό.

Παρόλο που ο Νίκος ήταν αρχικά πολύ δύσπιστος για την χρησιμότητα κατασκευής βιογραφικού κάναμε όλη την διαδικασία από απόσταση και μιλώντας στο τηλέφωνο. Στο τέλος ο Νίκος είδε τα χειροπιαστά αποτελέσματα της διαδικασίας (βιογραφικό/προετοιμασία για συνέντευξη) αφού προσλήφθηκε σε υποκατάστημα της πιο μεγάλης εταιρείας στην Ελλάδα στον κλάδο του και μάλιστα σε θέση ανώτερη από αυτήν που είχε πριν.

Έτσι αποδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ότι τα ουσιαστικά προσόντα του Νίκου ήταν άριστα και ο ίδιος ιδιαίτερα ικανός. Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι δεν έβρισκε εργασία ήταν ότι δεν έδινε την πρέπουσα σημασία σε κάποιες συγκεκριμένες τεχνικές κατασκευής βιογραφικού σημειώματος (CV) και αποτελεσματικής έρευνας της αγοράς εργασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον Νίκο: jnic(at)hol.gr

Παναγιώτης Τ.

Ο Παναγιώτης ήταν απόφοιτος ΤΕΙ με μεταπτυχιακό MBA. Όταν τον γνώρισα ήταν μακροχρόνια άνεργος και φυσικά αρκετά απογοητευμένος. Με τη συζήτησή μας γρήγορα τονώθηκε το ηθικό του, ειδικά όταν διαπίστωσε ότι το βιογραφικό που είχε έως τότε ήταν εντελώς ακατάλληλο. Μέσα από την δημιουργία ενός σωστού βιογραφικού κατανόησε απόλυτα ότι δεν έφταιγε ο ίδιος που δεν έβρισκε εργασία και ότι το θέμα εύρεσης εργασίας χρειαζόταν και αρκετή τεχνική. Ο λόγος που δεν έβρισκε εργασία ήταν το κακογραμμένο βιογραφικό του και η κακή παρουσία του έως τότε σε συνεντεύξεις που είχε συμμετάσχει.

Ο Παναγιώτης μετά από την διαδικασία εκμάθησης που παρακολούθησε από εμάς, καθώς και με το κατάλληλο βιογραφικό, βρήκε αμέσως εργασία ως Επιθεωρητής Πωλήσεων στη Vodafone, στη συνέχεια, μετά από δύο χρόνια μέσω της ίδιας διαδικασίας, κατάφερε να μεταπηδήσει σε αντίστοιχη θέση με καλύτερες αποδοχές σε μια από τις πιο παλιές και μεγάλες εταιρείες άλλου κλάδου.

Η γνώση της διαδικασίας για το πώς γίνεται η συγγραφή ενός σωστού βιογραφικού  σημειώματος, πώς φτιάχνεται μια άριστη συνοδευτική επιστολή , τι στάση κρατάμε στις συνεντεύξεις και πώς ψάχνουμε για εργασία, του έδωσε τη δυνατότητα να μπορεί να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί και σε όποια εταιρεία θέλει. Έχοντας αυτή την τεχνική γνώση θα μπορούσε να αλλάζει συχνότερα εργασίες, κάτι από το οποίο τον αποτρέπουμε γιατί αυτό δεν είναι καλό για το βιογραφικό του και την καριέρα του.

Ο Παναγιώτης ακόμη μας συμβουλεύεται για λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την καριέρα του.

Στοιχεία Επικοινωνίας με τον Παναγιώτη:
azuril (at) hotmail.com,  6948-75-18-57

Γεωργία Μ.

Η Γεωργία είναι απόφοιτη ΙΕΚ και τελειόφοιτη στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εργαζόταν ως βοηθός λογιστή επί πενταετία σε μεγάλη τοπική εταιρεία εμπορίας. Όταν αποφάσισε να αλλάξει δουλειά απευθύνθηκε στο γραφείο μας όπου φτιάξαμε το βιογραφικό της, μια συνοδευτική επιστολή και έλαβε γενικές κατευθυντήριες γραμμές για το που μπορεί να απευθυνθεί για εργασία καθώς και τι στάση να κρατήσει στις συνεντεύξεις.

Μετά από αυτήν τη διαδικασία, η Γεωργία κατανόησε καλύτερα πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικό κόσμος και τι ζητάει. Βρήκε έτσι πολύ εύκολα εργασία στο λογιστήριο μιας πολύ μεγάλης εταιρείας από όπου έλαβε κολακευτικά σχόλια για το βιογραφικό της και ανέλαβε και επιπλέον καθήκοντα ως υπεύθυνη εσωτερικού ελέγχου και ποιότητας διευρύνοντας τις δυνατότητες της καριέρας της.

Στοιχεία Επικοινωνίας με την Γεωργία: gmessaritaki (at) gmail.com


Νίκος Κ.

Ο Νίκος είχε τελειώσει ΤΕΙ διοικητικών σπουδών στη Βόρειο Ελλάδα. Όταν ξεκίνησε την καριέρα του δεν έβρισκε εργασία σχετική με τις σπουδές του παρόλο που ήταν εξαιρετικά ικανό άτομο. Όταν ήρθε σε επαφή μαζί μας  ήταν προφανώς απογοητευμένος  για την εργασία του η οποία ήταν άσχετη και φυσικά πολύ κατώτερη των σπουδών και των δυνατοτήτων του.

Καταρχήν τον εμψύχωσα προσπαθώντας να τον πείσω ότι ο λόγος που δεν έβρισκε εργασία δεν ήταν επειδή δεν άξιζε ο ίδιος ή επειδή δεν είχε τα κατάλληλα τυπικά προσόντα ή ακόμη και επειδή δεν υπήρχαν εργασίες,  αλλά μόνο επειδή δεν είχε ένα σωστό βιογραφικό (CV) που να είναι επαρκώς κατανοητό και σαφές και δεν έψαχνε ακολουθώντας τις ενδεδειγμένες τεχνικές αναζήτησης εργασίας και προετοιμασίας για συνέντευξη.

Ο Νίκος μετά από αυτή την διαδικασία βρήκε πολύ εύκολα εργασία και μάλιστα ακριβώς στο αντικείμενο σπουδών του. Σήμερα είναι πετυχημένος περιφερειακός διευθυντής σε μια μεγάλη εταιρεία εξοπλισμού.

Στοιχεία επικοινωνία με τον Νίκο:


Μαρία Σ.

Η Μαρία είναι απόφοιτη ΤΕΙ. Ενώ είχε πολλά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα έμεινε κάποια στιγμή χωρίς εργασία για ένα μικρό διάστημα.  Μετά από κάποια συζήτηση για τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς εργασίας έγινε συγγραφή του κατάλληλου βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής σε συνεργασία με την ίδια. Την κάλεσαν γρήγορα για συνεντεύξεις και επίσης πολύ σύντομα της πρόσφεραν διάφορες θέσεις εργασίας.

Στοιχεία επικοινωνίας με την Μαρία.: skoula(at)hotmail.com

Γιώργος Σ.

Ο Γιώργος ήταν απόφοιτος ΙΕΚ .

Ακολούθησε την διαδικασία συγγραφής βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής στα οποία συμπεριλάβαμε και στοιχεία τα οποία δεν ήξερε ο ίδιος ότι είναι πολύ σημαντικά. Επίσης συζητήσαμε με λεπτομέρειες τι είδους άτομα ψάχνουν οι εταιρείες και ποια στάση θα  έπρεπε να υιοθετήσει στις συνεντεύξεις και γενικότερα στην εργασία του.

Ο Γιώργος μετά από αυτή τη διαδικασία και ψάχνοντας για εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες μας κατάφερε να βρει μια εργασία σαν αυτή που του είχαμε περιγράψει. Πάντοτε όποτε τον συναντάμε τον βλέπουμε ιδιαίτερα ευχαριστημένο και χαρούμενο με την εργασία του ακόμη και στις δύσκολες περιόδους.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον Γιώργο: giorgosgagas@yahoo.gr

Β. Λ.

Ο Β. είναι πτυχιούχος οικονομικών και ετοιμαζόταν να στείλει βιογραφικό σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Όταν τον κάλεσαν για συνέντευξη κάναμε αναλυτική προετοιμασία και συζητήθηκε μεταξύ μας τι είναι πιο πιθανό να τον ρωτήσουν σύμφωνα με το βιογραφικό που είχαμε φτιάξει. Ο Β. πήρε εκείνη τη θέση και στη συνέχεια ακολούθησε πολύ υψηλή καριέρα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου του όπου και εργάζεται ακόμη ως διευθυντής.

Στοιχεία επικοινωνίας με τον Β.: 6947-931-412

Στέλιος Κ.

Ο Στέλιος είναι αγρότης και απόφοιτος λυκείου. Η παρουσία του και το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του δεν βοηθούσε πάντοτε στην επικοινωνία του με τους εργοδότες και δεν του επέτρεπαν να βρει εργασία εγκαταλείποντας τα αγροτικά που πλέον δεν του απέφεραν το εισόδημα που απαιτούσε. Φτιάξαμε λοιπόν το κατάλληλο γι’  αυτόν επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα και του εξηγήσαμε πώς μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες κακοτοπιές μιας συνέντευξης. Ταυτόχρονα συζητήσαμε για το τι ζητάνε οι εργοδότες και τι στάση προσδοκούν από αυτόν  καθώς και για το που θα μπορούσε να ψάξει για εργασία.

Ο Στέλιος τελικά βρήκε εργασία σε εμπορική εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων όπου  ανέλαβε και υπεύθυνος στην περιοχή της Κρήτης και Δωδεκανήσων.

Στοιχεία Επικοινωνίας με τον Στέλιο:


Δημήτρης Π.

Ο Δημήτρης είναι επαγγελματίας μάγειρας τα τελευταία 20 χρόνια. Η κατασκευή ενός επαγγελματικού βιογραφικού που αναδεικνύει την εμπειρία του καθώς και μιας καλογραμμένης συνοδευτικής επιστολής, τον βοήθησαν να μεταπηδήσει εύκολα στο επίπεδο του σεφ. Συχνά τον συμβουλέψαμε τα τελευταία χρόνια για σεμινάρια που μπορεί να παρακολουθήσει για να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και το βιογραφικό του σημείωμα.

Θoδωρής Λ.

Ο Θοδωρής είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών και στα πρώτα του βήματα στην αγορά εργασίας τον βοηθήσαμε να συντάξει ένα αποτελεσματικό βιογραφικό και τον καθοδηγήσαμε στην αναζήτηση εργασίας. Ο Θοδωρής πράγματι κατάφερε με ιδιαίτερη ευκολία να βρει άμεσα εργασία και στην συνέχεια να μεταπηδήσει στον τραπεζικό κλάδο όπου σήμερα κατέχει μια υπεύθυνη θέση μεσαίου στελέχους έχοντας μπροστά του τις καλύτερες προοπτικές εξέλιξης.

Στοιχεία Επικοινωνίας με τον Θοδωρή: 69-47-81-53-32

Υπάρχουν ακόμη πολλά άτομα που για επαγγελματικούς λόγους τους ήταν δύσκολο να εκθέσουν τα στοιχεία τους και την ιστορία τους. Κάποιοι από αυτούς εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Αθήνα ή στο εξωτερικό σε πολύ υψηλές θέσεις.