Το γραφείο μας «CV CLINIC» συνεργάζεται με υψηλού επιπέδου επαγγελματίες της αγοράς που μας βοηθούν συμβουλευτικά σε εξειδικευμένα θέματα κατά περίπτωση. Σε αυτούς περιλαμβάνονται διδάσκοντες σε AEI Ελλάδας και εξωτερικού και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους.

Ο ιδρυτής του γραφείου “CV CLINIC” έχει εμπειρία άνω των 17 ετών σε μεγάλους ιδιωτικούς και άλλους οργανισμούς φτάνοντας έως την θέση του περιφερειακού διευθυντή σε μεγάλο τραπεζικό όμιλο. Ταυτόχρονα, συμμετείχε ως αξιολογητής επενδύσεων στο τμήμα καινοτομίας της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ασχολήθηκε παράλληλα με την εκπαίδευση ενηλίκων σε αντικείμενα της ειδικότητάς του και έχει παρακολουθήσει προγράμματα σπουδών πάνω στην συμβουλευτική και τον προσανατολισμό. Επίσης, έχει βραβευτεί από σημαντικές προσωπικότητες και ιδιωτικές επιχειρήσεις (Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, το Υπουργείο Ανάπτυξης, την τράπεζα Eurobank και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις) για την επαγγελματική του πορεία ως διευθυντής και για την ερευνητική του δραστηριότητα.

Άρθρα του για εργασιακά, επιχειρηματικά, οικονομικά και εκπαιδευτικά θέματα (οικονομικές-επιχειρησιακές σπουδές) έχουν δημοσιευτεί ως κύρια άρθρα και κεντρικά αφιερώματα σε μεγάλες εφημερίδες όπως η Καθημερινή, η Ελευθεροτυπία, Επενδυτής, Ναυτεμπορική, Κέρδος, Οικονομικός Ταχυδρόμος κτλ. Εργασία του για την ποιότητα ζωής έχει δημοσιευτεί σε συλλογικό τόμο.

Στόχος του γραφείου είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να βρουν εργασία που να τους ικανοποιεί ή να προοδεύσουν στην καριέρα που έχουν επιλέξει. Αν δεν υπάρχει καμία εργασία για να βρουν λόγω συνθηκών στην αγορά εργασίας τότε να δημιουργήσουν μια δική τους εργασία – επιχείρηση από την οποία θα μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς κάνοντας κάτι που επιθυμούν.

Μεγάλο ατού μας πιστεύουμε ότι είναι η εργασιακή εμπειρία μας σε μεγάλες επιχειρήσεις, η τεχνογνωσία μας στην σύνταξη πολύ αποτελεσματικών βιογραφικών σημειωμάτων και το ταλέντο μας στον συγκεκριμένο τομέα.